Akademik Personelimiz ve Bölüm Koordinatörlerimiz İçin Çevrimiçi Erasmus Bilgilendirme Toplantısı

Değerli Akademik Personelimiz ve Bölüm Koordinatörlerimiz,

Erasmus Değişim Programı kapsamında KA131 Projesi 2021-2027 dönemini içeren bazı değişiklikler söz konusudur. Her yıl düzenli olarak yaptığımız bilgilendirme toplantılarımızı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çevrimiçi olarak yapmayı planladık. Hem Erasmus programına ait güncel bilgileri sizlere aktarmak hem de programın Üniversitemizde uygulanması ile ilgili değişiklikleri sizlerle paylaşmak için 24 Aralık 2021 cuma günü öğlen saat 11:30'da ZOOM üzerinden çevrimiçi bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Toplantımızın yaklaşık 1 saat sürebileceği öngörülmektedir. Hem tüm idari akademik personelimizin hem de tüm bölüm koordinatörlerimizin bu toplantıya katılımını beklemekteyiz. Toplantı linki aşağıda sizlerle paylaşılmıştır:
Topic: Erasmus Akademik Personel ve Bölüm Koordinatörleri Bilgilendirme Toplantısı
Time: Dec 24, 2021 11:30 Istanbul

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 997 8223 0162
(Not: Lütfen toplantı başlamadan 10 dk. önce hazır bulununuz ve mikrofonlarınızı kapalı tuttuğunuzdan emin olunuz.)
Saygılarımızla,
_______________________________________________________________________________________________________________________
ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ

• Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi