ERASMUS+ PROGRAMI KONTENJANLARI ÖĞRENCİ/PERSONEL

2019-2020 Akademik yılı için Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Kontenjanı :30 (Kontenjan artabilir)

Başvuranlar arasından sıralama yapıldıktan sonra, bölüm bazlı kontenjan uygulanacaktır. Örneğin 30 kişilik genel kontenjana 35 uygun başvuru var. Uluslararası Ticaret Bölümünden 4 öğrenci ilk 30'a girdi. Beden Eğitimi Bölümünden de puanları uygun olmasına rağmen 35. sırada bir öğrencimiz bulunuyor. Bu durumda Uluslararası Ticaret Bölümünden en az puan alan öğrencimizin yerine Beden Eğitimindeki öğrencimiz programdan yararlanmaya hak kazanır. Genel olarak amaç kontenjanlarımızı doldurmak, ikincil olarak da mümkün olduğunca tüm bölümleri programdan faydalandırmaktır.

Erasmus+ Staj Hareketliliği Kontenjanı: 15

(Kontenjan artabilir)

İlk başvurular 4-15 Mart Tarihlerinde alınacaktır. Kontenjan kalması halinde 18-29 Mart Tarihlerinde ek başvurular gerçekleştirilecektir. Staj yeri 1. grup ülkelerde olanlar 3 aydan 1800 Euro hibe alırlar. 2. 3. grup ülkelere gidecekler 1200 Euro alırlar. 15 Kontenjan 1. grup ülkelere göre hesaplanmıştır.

Erasmus+ Personel Hareketliliği Kontenjanı: 10 (Kontenjan artabilir)

• 28 Şubat, 2019