Öğrencilerimiz ve İdari Personelimiz İçin Çevrimiçi Erasmus Bilgilendirme Toplantısı

Değerli İdari Personelimiz ve Öğrencilerimiz,

Erasmus Değişim Programı kapsamında KA131 Projesi 2021-2027 dönemini içeren bazı değişiklikler söz konusudur. Her yıl düzenli olarak yaptığımız bilgilendirme toplantılarımızı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çevrimiçi olarak yapmayı planladık. Hem Erasmus programına ait güncel bilgileri sizlere aktarmak hem de programın Üniversitemizde uygulanması ile ilgili değişiklikleri sizlerle paylaşmak için 29 Aralık 2021 çarşamba günü öğlen saat 12:30'da ZOOM üzerinden çevrimiçi bir bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Toplantımızın yaklaşık 1 saat sürebileceği öngörülmektedir. Hem tüm idari personelimizin hem de tüm öğrencilerimizin bu toplantıya katılımını beklemekteyiz. Toplantı linki aşağıda sizlerle paylaşılmıştır:

TOPLANTIYA GİRİŞ BİLGİLERİ:

Konu: Öğrenciler ve İdari Personel İçin Erasmus Bilgilendirme Toplantısı
Saat: 29 Ara 2021 12:30 İstanbul

Zoom Toplantısına Katılın

Toplantı Kimliği: 970 8437 1564
(Not: Lütfen toplantı başlamadan 10 dk. önce hazır bulununuz ve mikrofonlarınızı kapalı tuttuğunuzdan emin olunuz.)
Saygılarımızla,
____________________________________________________________________________________________________________________________________
ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ

• Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi