2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenci Alımı Hakkında Önemli Duyuru

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenci alımları 28 Temmuz 2020 tarihinde başlayıp, 7 Ağustos 2020 tarihinde saat 17.00 da sona erecektir. Başvuru sırasında kabul edilecek sınavlar/diplomalar ve minimum başvuru şartlarına buradan; bölümlerdeki kontenjanlara ise buradan ulaşabilirsiniz.

Adayların sisteme yükledikleri evraklardaki maddi hatalardan adayların kendisi sorumlu olmakla birlikte usülsüz başvuru yapan adaylar hakkında yargı yolu açık tutulacaktır.

Not: ALKÜ-YÖS 2020 ödemelerinin yoğunluğu nedeniyle ve başvuran öğrencilerin işlemlerinin hatasız gerçekleştirilmesi amacıyla telefonlara cevap verilemeyecek olup, tüm soru ve sorunlarınız için alkuyos@alanya.edu.tr adresinden iletişime geçilecektir.

• 23 Temmuz, 2020