ALKÜ-YDYS SONUÇLARI (26 Şubat 2021)

26 ŞUBAT 2021 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ALKÜ-YDYS SONUÇLARI AÇIKLANDI

Değerli Öğrencilerimiz ve Personelimiz,

26 Şubat 2021 tarihinde Yabancı Diller Yüksekokulumuz ile koordineli olarak gerçekleştirdiğimiz Erasmus, Farabi ve Mevlana Değişim Programları için 'İngilizce Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı' (ALKÜ-YDYS) sonuçları kesinleşmiştir. Sınav sonuçlarınıza aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz:

Sınav sonucunun tekrar incelenmesini isteyen adaylar, en geç 4 Mart 2021 perşembe mesai saati bitimine kadar ıslak imzalı bir dilekçe yazıp tarattıktan sonra Yabancı Diller Yüksekokulumuzun resmi e-posta adresine (alkuydy@alanya.edu.tr) e-posta atarak resmi itirazda bulunabilirler. Bu tarihten sonra veya itiraz dilekçesi olmadan yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Bilindiği gibi Üniversitemiz tarafından her yıl düzenlenen ALKÜ-YDYS sonuçları iki yıl geçerliliğe sahiptir ve iki yıl boyunca değişim programları kapsamında başvuruya çıkılan tüm ilanlarda kullanılabilmektedir.

Önümüzdeki günlerde çıkılacak olan Erasmus ilanında sunulan anlaşmalı kurumlar (partner okullarımız) listesi de güncellenecektir. Anlaşmalı kurumların bundan sonraki dönemde sayılarının ve çeşitliliğinin artması için mutlaka sizlerin de bölümünüzdeki Erasmus faaliyetlerinden sorumlu olan Erasmus bölüm koordinatörlerinize yeni Erasmus ikili anlaşmaları yapılması konusunda ricada bulunmanız bundan sonraki senelerde bölümünüze ait tercih edebileceğiniz Erasmus ikili anlaşma sayısının artması açısından oldukça önem arz etmektedir. Erasmus bölüm koordinatörleri listesine ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Değişim programlarına başvuracak tüm adaylarımıza şimdiden başarılar dileriz.

ERASMUS KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

• Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi