Önemli Duyuru..!

Yükseköğretim Kurulu Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı'nın kurumumuza iletmiş olduğu 53159 sayılı yazısına istinaden; Üniversitemize başvuran yabancı uyruklu öğrencilerin kabul ve değerlendirme süreçlerinde  "Kamu Kurum ve Kuruluşları Haricinde" hiçbir oluşumun değerlendirme belgesi kabul edilmeyecektir. Bu sebeple, halihazırda başvuru süreci devam eden, yabancı uyruklu öğrenci dördüncü ek yerleştirmesi dahil olmak üzere, bundan sonraki tüm süreçlerde bu hususa önemle dikkat edilecektir.

Bu doğrultuda altını bir daha çizmek gerekir ki; Kurumumuz Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, yabancı uyruklu öğrenci başvuru, yerleştirme ve değerlendirme sürecinde hiçbir özel ve tüzel kişilerle, danışmanlık firmalarıyla, aracı kişi veya şirketlerle işbirliği içerisinde değildir. Kurumumuza bu şekilde kayıt hakkı kazanan öğrencilerin belirlenmesi durumunda, kayıtları derhal silinecek ve gerekli hukuki yaptırımlara tabi tutulacaklardır. Kamuoyuna dikkatle duyurulur.

• 22 Ekim, 2020