ALKÜ, GreenMetric 2022 Toplantısına Katıldı

• 03 Şubat, 2022
ALKÜ, GreenMetric 2022 Toplantısına Katıldı

Dünyadaki yükseköğretim kurumlarının sürdürülebilirlik, yeşil çevre ve enerji verimliliklerini ölçen ve bu kapsamda üniversitelerden topladıkları verilerle bir dünya sıralaması oluşturan Endonezya merkezli GreenMetric girişimi pazartesi 31.1., 2022 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğünden; Genel Koordinatör Mustafa Alpin Gülşen, Genel Koordinatör Yardımcısı Eren İrfanoğlu ve Yabancı Uyruklu Öğrenci Kurum Koordinatörü Diren Doğan katılım gösterdiler. Toplantı esnasında Türkiye'de bulunan ve greenmetric girişimine dahil olan üniversiteler arasında bir iletişim köprüsü kurulması kararlaştırılırken, greenmetric girişiminin ilerleyen yıllarda gerçekleştireceği çalışmalara ve bu girişimin dünya için önemine değinen sunumlar dikkatle takip edildi.