Üniversitemizin Kalite Çalışmaları Kapsamında Koordinatörlüğümüzün İç Tetkik Süreci Başarıyla Tamamlandı

• 08 Aralık, 2023

Koordinatörlüğümüz, iç tetkik sürecini başarıyla tamamlayarak kalite yönetiminde önemli adımlar attı. Değerlendirme sonucunda, incelemeye tabi tutulan alt tetkik alanlarının tamamında başarılı bulundu.

Birim kalite komisyonu tarafından yapılan ön kontrol aşamasında tespit edilen eksiklikleri gideren koordinatörlüğümüz, iç tetkikte Genel Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Diren DOĞAN'ın sunduğu kanıt dosyasıyla olumlu bir değerlendirme aldı.

Bu başarı, üniversitemizin kalite anlayışına verdiği önemin ve sürekli gelişme çabalarının bir sonucudur. Emeği geçen herkese teşekkür eder, başarılarımızın devamını dileriz.