ALKÜ Uluslararası İlişkiler Ofisinden Akdeniz Üniversitesi’ne Ziyaret

• 02 Ocak, 2019
ALKÜ Uluslararası İlişkiler Ofisinden Akdeniz Üniversitesi’ne Ziyaret

Uluslararası İlişkiler Ofisimiz, Genel Koordinatörümüz Prof. Dr. Leyla HARPUTLU önderliğinde Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Toplantı havasında geçen ziyarette Erasmus+, Mevlana, Farabi, Free Mover gibi öğrenci değişim programlarının yanısıra, uluslararası öğrenci kabulü ve Avrupa Gönüllük Hizmeti hakkında konuşuldu. 2004 yılından bu yana Uluslararası İlişkiler Ofis faaliyetleri başarı ile sürdüren Akdeniz Üniversitesinin değerli çalışanlarından, başta Ofis Genel Koordinatörü Doç. Dr. Binnur Genç İlter olmak üzere tüm personele deneyimlerini bizlerle paylaştıkları ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Umarız aynı şehrin iki kardeş üniversitesi söz konusu alanlarda dirsek temasına ve yardımlaşmaya devam edecektir.