Erasmus+ Yükseköğretim Alanı Merkezi Projeler Bilgilendirme Toplantısına Katılım Gösterildi

• Ankara
  • 12 Aralık, 2023

ALKÜ Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü Genel Koordinatör Yardımcısı ve Proje ve İş Birlikleri Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Eren İRFANOĞLU, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 5-6 Aralık 2023 tarihlerinde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Erasmus+ Yükseköğretim Alanı Merkezi Projeler Bilgilendirme Toplantısı”na ALKÜ’yü temsilen katılım gösterdi.

Toplantıda Jean Monnet projeleri, Capacity Building projeleri ve Avrupa Üniversiteleri projeleri hakkında bilgilendirme sunumları ve deneyim paylaşımları gerçekleştirildi.