ALKÜ VE NOAKHALİ BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ, BANGLADEŞ ARASINDA ERASMUS KA171 KONULU ÇEVRİMİÇİ TOPLANTI DÜZENLENDİ

• 22 Haziran, 2022

21 Hazıran’da ALKÜ ve Bangladeş’teki Noakhali Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (NSTU) ile çevrimiçi Erasmus KA171 toplantısı düzenlendi. 2001 yılında kurulan Noakhali Üniversitesi’nin 7000 öğrencisi bulunmaktadır. NSTU yetkilileri ile gerçekleştirilen çevrimiçi toplantıda iki kurum personelinin etkileşime geçerek ortak çalışmalar yürütmesi, Erasmus KA171 kapsamında kısa süreli öğrenci ve personel değişim hareketliliklerinin sağlanması konuları görüşüldü.

Toplantıda ALKÜ Uluslararası İlişkiler Ofisi Genel Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Eren İrfanoğlu ve Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Gülsiye Bıçak hazır bulundu. Toplantıya Noakhali Üniversitesi’ni temsilen Prof. Dr. Roknuzzaman Siddiky ve Prof. Dr. Mohammed Newaz Bahadur katılım gösterdi. Taraflar iki üniversite arasında verimli bir işbirliği geliştirmeye yönelik taleplerini beyan ettiler.