İletişim Konulu Ofis Toplantısı

• 24 Ocak, 2022
İletişim Konulu Ofis Toplantısı

Uluslararası İlişkiler Ofisi (UİO) 24 Ocak tarihinde iletişim konulu bir ofis toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda ofis içi iletişimin geliştirilmesinin yanında ofis dışı iletişimin de nasıl yürütülmesi gerektiğine odaklanıldı. Üniversitemize yurtiçi ve yurtdışından ilginin artması ve özellikle Erasmus ile gelen öğrenci ve personel sayısının attırılması adına bir strateji belirlenmesi hususunda görüşüldü. Belirlenen stratejinin ana odağında ofis internet sitesinin etkili ve aktif bir şekilde kullanılmasının ve böylelikle yerli ve yabancı öğrencilerimizin uluslararasılaşma misyonumuz dahilinde mevcut imkanlara erişiminin arttırılması vardı. Bu doğrultuda, öğrencilere daha kolay ulaşabilmek için UİO Şubat ayı içerisinde bir Instagram hesabı açılması kararı da alındı.