İspanyol üniversiteleri ile ön görüşmeler gerçekleştirildi

• 16 Şubat, 2022
İspanyol üniversiteleri ile ön görüşmeler gerçekleştirildi

İspanya'dan, Universidad a Distancia de Madrid, European School of Economics ve Geneva Business School ile işbirliği yapılması adına ön görüşmeler gerçekleştirildi.

ALKÜ Uluslararası İlişkiler Ofisi Genel Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Eren İrfanoğlu Erasmus Değişim Programı kapsamında hak kazandığı Eğitim Alma Hareketliliğini gerçekleştirmek üzere bulunduğu İspanya'da Madrid'in önde gelen üniversiteleriyle de bir dizi temasta bulundu.

Universidad a Distancia de Madrid'den yetkililerle yapılan görüşmede iki üniversite arasında kısa süreli akademik ve idari personel hareketliliği sağlanması yönünde uzlaşı sağlanırken, European School of Economics Fakülte Direktörü Clelia Jennifer Mosca ve Geneva Business School Öğrenci Hizmetleri ve İşbirliği Sorumlusu Georgette Townsley ile özellikle İktisadi ve İdari Bilimler alanlarında lisansüstü eğitim hususunda işbirliğine gidilmesi konusunda uzlaşı sağlandı.