Rusya Devlet Üniversitesi A.N. Kosygin ile Görüşüldü

• 07 Şubat, 2022
Rusya Devlet Üniversitesi A.N. Kosygin ile Görüşüldü

Alanya Yabancılar Meclisi Başkanı Sayın Abdullah Karaoğlu, Rusya Devlet Üniversitesi A.N. Kosygin'den  Sosyoloji ve İletişim Hizmetleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Karpova Elana Grigoryevna Üniversitemize ve Uluslararası İlişkiler Ofisimize 4 Şubat tarihinde bir ziyarette bulundular. Giyim tasarımından üretim teknolojisine kadar çeşitli uzmanlık dallarına sahip bir üniversite olan Kosygin Üniversitesi'nde yaklaşık 10.000 öğrenci eğitim almakta ve bu öğrencilerden 1000 tanesini yabancı uyruklu öğrenciler oluşturmaktadır.

Koordinatörlükte gerçekleşen ziyarette Uluslararası İlişkiler Ofisini temsilen Ofis Genel Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Alpin Gülşen, Genel Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Eren İrfanoğlu, Yabancı Uyruklu Öğrenci Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Diren Doğan ve Erasmus Ofis Sorumlusu Öğr. Gör. Koray Kaya hazır bulundu.
Gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde taraflar işbirliklerinin ilk adımı olarak İkili Mutabakat Anlaşması imzalama sürecine girmeyi taahhüt ettiler.