ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER KULÜBÜ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

  • Uluslararası İlişkiler Ofisi
  • 04 Aralık, 2018
ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER KULÜBÜ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.

Okulumuzda eğitimine devam eden pek çok ülkeden uluslararası uyruklu öğrencinin katıldığı uluslararası öğrenciler kulübü toplantısı okulumuzun İşletme Fakültesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı, Rektör Yardımcısı ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Genel Koordinatörü Prof. Dr. Leyla Harputlu’nun açılış konuşması ile başladı. Sayın Harputlu, okulumuzda 50 farklı ülkeden uluslararası öğrenciye eğitim vermenin haklı gururunu ve heyecanını yaşadığını belirtti. Okuldaki eğitim süreleri boyunca tüm uluslararası uyruklu öğrencilerin sağlıklı ve verimli bir eğitim almaları ve sosyal anlamda kendilerini gerçekleştirmeleri için tüm imkanların sunulduğuna değinen Sayın Harputlu sözlerine devam ederken tüm uluslararası uyruklu öğrencilerin birer gönül elçisi olduğuna ve ülkelerine geri döndüklerinde de hem ülkemizle hem de ülkemizde edindikleri arkadaşları ile bağlantılarını koparmamaları gerektiğini ifade etti.

Toplantı, Uluslararası İlişkiler Ofisinde görev yapan Uluslararası Öğrenci Kurum Koordinatörü ve Erasmus Programı sorumlusu Öğr. Gör. Eren İrfanoğlu’nun, Serbest Dolaşım (Free Mover) Programı Kurum Koordinatörü ve Mevlana Programı sorumlusu Öğr. Gör. Koray Kaya’nın ve Farabi Programı Ofis sorumlusu Öğr. Gör. Petek Özsoy Güngör’ün konuşmalarıyla devam etti. Bu konuşmalarda ofisin işleyişi, ofiste yürütülen programlar ve çalışmalar hakkında bilgiler verildi ve öğrencilerin soruları cevaplandı. 

Kulübün yeni başkanının tanıtıldığı toplantıda, kulübün yürütmekte olduğu ve yürütmeyi planladığı etkinlikler, yarışmalar ve geziler öğrencilerle paylaşıldı. Söyleşi havasında geçen toplantı fotoğraf çekimiyle sonlandı.