VILNAUS KOLEGIJA - ALKÜ İŞBİRLİĞİNE GİDİYOR

• 05 Kasım, 2018
VILNAUS KOLEGIJA - ALKÜ İŞBİRLİĞİNE GİDİYOR

Litvanya'nın önde gelen üniversitelerinden Vilnaus Kolegija Applied Science University, Ekonomi Fakültesi Dekanı Doç.Dr.Neringa Slavinskaitė üniversitemize ziyarette bulundu.

Turizm Fakültesi Dekanlığında misafir edilen Slavinskaitė, Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Harun Uçak ve Ekonomi ve Finans Bölümü Erasmus Koordinatörü Dr.Öğretim Üyesi Yakup Arı ile iki üniversite arasında işbirliği başlatılması yönünde sohbet etti.

Uluslararası İlişkiler Ofis Başkanımız Öğr. Gör.Eren İrfanoğlu ile de görüşen Slavinskaitė, Erasmus+ programı kapsamında iki üniversitenin işbirliğine girmesi konusunda görüş alışverişi yaptılar.

Üniversitemizin Vilnius Kolegija Applied Science University ile ALKÜ arasında işbirliği yolunu açan hocalarımız Prof.Dr.Harun Uçak ve Dr.Öğr Üyesi Yakup Arı'ya ayrıca teşekkür etmekteyiz.